FORUM
Username: 
Password: 
Lottery ???
posted by HungerDunker, October 1, 2007
  1 comment add comment
So, who won ???

When is the MBA draft ?
 
commissioner, October 16, 2007
Kære alle

Hvis vi skal nå det er det nu!

Jeg afholder MBA lottery og draft på lørdag d. 20. oktober 2007. Alle er meget velkomne, hele dagen eller også bare for et kort visit. Medbring meget gerne familie og børn. Jeg har selv to glade små drenge til at rumstere i lejligheden hele dagen.

Vi starter med brunch og lottery kl. 11:00 om formiddagen. Alle er velkomne fra kl. 10:00 og frem. Lotteryresultatet vil blive udsendt på hjemmesiden, e-mail og evt. SMS hvis man ønsker det (indgiv mobilnr.).

Der vil være frokost, hygge, smoke and mirrors, trademuligheder og udflugter i de smukke omgivelser på Rundhøj alt afhængig af vejr og interesse hos de fremmødte.

Om aftenen spises middag.

Draft finder sted kl. 20:00. Som sidste år vil draftforløbet blive løbende opdateret på hjemmesiden, samt på messenger og evt. SMS hvis det ønskes.

VIGTIGT! Giv besked om du/i kan komme, hvornår, hvorlænge osv. af hensyn til indkøb.

MEGET VIGTIGT! Hvis du ikke har mulighed for at deltage på nogen måde, skal jeg have draft prioriteringsliste tilsendt, så jeg har den i hænde senest primo lørdag, men gerne så snart som muligt (hvis du "allerede" har klarhed over dine ønskespilllere).

Håber at gense nogle af de mange usual suspects på lørdag. Og uanset må vi prøve at stable en MBA julefrokost komsammen på benene i år.

bedste hilsener
Brian
MBA fantasy league

PS! Ved solidt fremmøde vil jeg måske lave en MBA quiz igen. Det var sjovt sidste gang.